Remotes - NFS - Disk (Used / Total) blank after update



  • We use XO from sources and after one update some versions ago, Remotes - NFS - Disk (Used / Total) shows nothing. Now we have version xo-server 5.57.3 / xo-web 5.57.1 on OS name: Debian GNU/Linux 9.12 (stretch) / OS kernel: 4.9.0-12-amd64 and xo-server 5.58.2 / xo-web 5.58.2 on OS name: Ubuntu 18.04.4 LTS / OS kernel: 4.15.0-96-generic and the problem appear on both VMs.
    I am waiting for a solution from you. Thank you in advance!





  • Did you ever figure out a solution to this problem? I just upgraded to the latest build of XOCE and also see the same problem - no Disk Used totals anymore. And I'm debating if I should go back to the older version of XO that worked without problems for the last several months or embrace the new one which has an obvious bug / problem.


  • XCP-ng Team

    Does it work with XOA?



  • @olivierlambert Thanks for asking.

    I just grabbed a copy of XOA and I get the same issue / problem. Disk Used / Total is just blank on XOA and XO CE.

    Screen Shot 2020-06-17 at 16.48.51.png

    And XO CE version I just compiled and installed (on fresh Debian 10) today is:
    Screen Shot 2020-06-17 at 16.49.26.png

    Where the XOA version I just downloaded and used is:
    Screen Shot 2020-06-17 at 17.24.17.png

    Where as on my older version where Disk Used / Total was still displaying correctly was:
    Screen Shot 2020-06-17 at 17.28.21.png

    Also interesting note: Backups from the newest XO CE version did seem to otherwise work properly. It picked up on my existing Delta Backups where the former version left off - all performed as Delta updates of 10 VMs in just 4 minutes. And so far, no other oddness about this latest XO CE version seen. 🙂

    Any ideas?


  • XCP-ng Team

    Ping @badrAZ


  • XO Team

    Hi,

    Thank you for your report.

    Indeed, there is an issue with the display of Disk (Used/Total).

    The fix for this issue is under validation, it will be merged ASAP.



  • @badrAZ w00t! Thank you! I look forward to the update.

    BTW, I went ahead and threw my updated XO CE into "production" here at home where it runs 10 VMs. So far no other issues seen by me. ❤ XCP-NG/XO.


Log in to reply
 

XCP-ng Pro Support

XCP-ng Pro Support